Коло deach

Деручись по виступах,
Роздер руки в кров.
Посеред темряви прірви,

 Падаю знову і знов…
Тону в помийних водах,
душимий гельмінтами.

 Я хапаюся за камінь,
Видираюся вище, туди,
де світло в кінці тунелю

 Видніється, розчиняючись,
У тумані, імлі цієї клоаки
По слизьких балках,

 по стрімких виступах...
Але падаю знов в рідину,
Коли зверху ллється лайно.

 Роздер руки в кров,
Деручись по виступах...
Знесилений від ваших слів

 тону, вдихаючи кров і гній,
Так ніким і не зрозумілий.
Йду на дно, від світла, вмираючи ...

 [Однак, той що жадав жити.]

 ...Нехай ніхто і не побачив,
як боровся за своє життя.

 -27.02.16.-


Рецензии