Я йду

Я йду до відкриття себе,
Все більше відчуваю що зникаю,
І від колишніх спогадів шкрибе,
І від майбутніх моє я втікає.

Ні краю ні кінця нема,
Тому що Всесвіт незкінченний,
І на душі мите зима,
У цьому тілі полоненний.

Я йду до відкриття себе,
За межі імені і форми,
На полум'я дивлюсь рябе,
Відкинувши всі соціальні норми.


 


Рецензии