Мiй рiдний край

     МІЙ РІДНИЙ КРАЙ

Лечу до тебе, край  Кокози,
Лечу за радістю у гай,
Де світять в ранок ясні роси
З рікою гір, як  водограй.

У співах все віддам тобі я,
Усе, що в серці я зберіг,
Залиш для мене спогад щастя -
Дитинства батьківський поріг.

Моя любове – рідна хато,
Іду до тебе, як у сни,
Для мене тут уся відрада
І подих чистої весни.

Вона ж одна на нашім світі,
Не треба іншої мені,
Бо лише тут цвітуть ті квіти,
Що бережуть тепло землі.

Вони найкращі, найдорожчі,
Віночки з них, як зірочки,
Такі блискучі, наймолодші,
Немов весняні пелюстки.

30.11.2011

Зб.7  с.31


Рецензии