БIЛI МРII

         БІЛІ МРІЇ

Налетіли мрії білі
Несподівано та враз,
Мов шалені білі коні
Пронеслися водночас.

О, куди же ви майнули,
Білі коні здалека,
Чи то мрії заманили
У долину, де ріка?

Білі мрії – коні сиві,
Синє небо і земля...
Як знайти тебе, щаслива
Мріє - доленько моя.

Вітерець, майни до неба,
Там збери букет надій,
Той букет – моя потреба
І одна із моїх мрій.

„Де літає щастя наше?”-
Я у річеньки спитав,
Усі спогади найкращі
Їй тихесенько віддав.

Це зробив лише для того,
Щоби мрії знов прийшли,
Мрії білі щоб дорогу
В моє серце віднайшли.

29.11.2011

Зб.7  с.29-30


Рецензии