Са кас

 Са кас герек хьанва заз къе
Дерди к1елдай авай рик1е.
Яб гуз хьайт1а,гъавурда акьаз
Вун дуст я ,лугьуда за адаз!

Са кас хьанва ,мад заз герек
Гафар ваъ,рик1ин гьал зирек.
Ацукьайла адахъ галаз
Хушвилелди жен чун рахаз.

 Дуст атун тавурла к1вализ
Регьятни туш дуьнья гьализ.
Лап гьа фидалди суруз дар
КУьн захъ галаз хьурай дустар!

Мекьи ч1авуз ц1ай хьурай дуст
Циф авай юкъузни са рагъ.
Архайиндиз жедайвал суст
Зун Мегьамед амни са дагъ......


Рецензии