Своiм дотиком пера

              * * *
 

Своїм дотиком пера
Слово захопив я,
Записав його зрання,
Як мала дитина.

Полились мої слова
Вже на вірші схожі,
Не були б вони, як
                дрОва,
До вогню пригожі.

Тоді треба, мабуть, ні
За них знов чіплятися...
Світ, що блиснув на
                вікні,
Став тих слів боятися.

Це і є метаморфоза
Від бажання до потреб,
Не врятує і глюкоза,
Де існує свій черед.

25.11.2011


Рецензии