Життя iде, мина свiй рубiж

Життя іде, минає свій рубіж,
Коли настане він – ніхто
                не знає.
Навіщо ця мета, вона псує,
Коли її хтось інший досягає.

Про це писати боляче вночі
Так тяжко й темно в спогадах
                моїх.
З одного боку і на другім боці
Я бачу лише заздрощі сумні.

Важке життя...Багато хто
                не з нами...
Про це писати вже не зможу
                кожен раз...
Я долю, що хитнула
                терезами,
Скропив  сльозами й щастям
                водночас.

24.11.2011

Зб. 7 с.25



   


Рецензии