Вун хьтин кас

 Гьалтначирт1а уьмуьда зал вун хьтин кас.
Акъатдайд тир чан хуьре ,алаз руквад пас.
Гьикьван авурт1ани за тарифар жуван
Вун галачиз жедачир ,яргъаз физ икьван!

     Гьамиша зин хъвалахъ хьухь
     Хьурай заз панагь!
     Рази тирди вунни зал,
     Лагь вуна заз лагь!!!!!


Рецензии