Зун рази я

 Рази я зун гьар са йикъал уьмуьрдин
Дуьз рехъ я ам ,заз къекъвейла жагъанвай.
Авач чка пехилвилиз,писвилин
Зин хуруда илгьамдин цяй ац1анвай.

 Гужлу илгьам ацукьнава секиндиз
Чка кьунва ,вугун тийиз садавни.
Зайиф гьиссер ,адан къуват акурла
Кич1евиляй агатзавач ,патавни.


Рецензии