Очи... Ночи...

Яскраво місяць в небі сяє -
Нарешті літні теплі ночі !
Яка краса ! Усе вже спить…
А десь теплом так сяють твої очі)

Комусь до серця ця краса,
Кому не спиться серед ночі,
І на душі комусь тепло.
І в когось ясні, світлі очі.

У когось серце тепле, як ці дні !
І ні з ким розділити теплі ночі…
Красива, добра та душа -
Сумні, красиві, ясні очі…


Рецензии