с. в. з

погасло мабуть все що є можливим
багаття
чиста совість
почуття
чому ж таким зробилось все мінливим
довіра
стан кохання
і життя
розбилось майже все що було близько
обійми
поцілунки
вечори
упали дуже швидко й дуже низько
надія
три троянди
терпкі сни
розмиті вщент прозорою водою
симпатії
завзятість
і тепло
розтерто геть камінною рудою
повага
спільна гордість
і добро
залишились лиш яди та отрута
безсилля
недовіра
черстві квіти
життя набрало обертів маршрута-
я сам
життя одне
тож буду жити...

P.S.
стороннім вхід заборонено


Рецензии