елiксир гадання...

…із протягом вітру в світ сни вислизають,
незайманим мріям ми довіряємо!..
у таїнстві… фокус життя відчуваю,
як екстра-лікуючим поглядом ти
всю душу назовні мою вивертаєш,
у пазли думки – невідоме складаєш,
замість води серцю біль залишаєш,
і вголос вимолюєш в Бога нам сил,
як не відрікаючись Вірити вчиш…
навіщо ж тобі здались мої сни?..
невже, щоб зробити із них еліксир?..


Рецензии