За самi лише руки зацiлую...

За самі лише руки
зацілую до ніжної муки.
За самі лише очі
будеш чути зізнання щоночі.

За одне добре слово
буду клястись у вічній любові.
Губи – тепле причастя...
Я тебе закохаю – до щастя...


Рецензии