Мрiя

Ми мріями живемо
Про краще майбуття,
Та скорше ми підемо
В довічне забуття.

Бо крадії при владі
Базікають завжди,
Що працювати раді
Для доброї мети.

Щоб власному народу
Заможно скрізь жилось,
Та, маючи нагоду,
Крадуть – життя вдалось.

Живуть вони заможно
Вже тут, не в майбутті,
Чому їм красти можна?
Й стояти на путі

Збіднілого народу
До кращого життя,
Віднімем в них свободу
За кремінал буття.

Не виживем інакше
Як влада кримінал,
В борні умремо радше
Не пить щоб бід бокал.
24.06.16.


Рецензии