Мова моя!
Мова моя рідна !
Ласкава !
Я так по тобi сумую..
Згадую і пишу .вірші..
Коли натхнення маю..
Пісні слухаю і плачуть очі мої..
. Хіба я можу тебе забути....
Сумно мені, Сумно,
але ж вини до тебе не маю...!
25. 06. 2016г.
Свидетельство о публикации №116062410175