Усе гаразд

А що зі мною? Усе гаразд.
Зірвався потяг німих образ!
І покотилось життя, мов дим…
А що змінилось? Він став ніким.
Звичайний випадок в метушні,
І сміх колотиться десь на дні –
Мого зболілого серця захист…
А що залишилось? Тільки напис
У телефоні, і фото збоку…
Я не стираю, не бачу толку –
Нехай лишається, може з часом
Воно згодиться… А поки – напис.
А що зі мною? Я вже доросла.
Минуло літо, минула осінь,
Весна змінила на вахті зиму,
І раптом стало в душі спокійно –
Усе минає, і це минуло.
Ніщо не вічне, і навіть люди
Не потурбують оцей баланс…
А що зі мною? Усе гаразд.

05.03.2016


Рецензии