Никто нам не званит, не скажэ й,
Когда мне дочь звонит всечасно,
Я прам безмерно гондэ счаслив.
Ну, как жэ, як зе: Козка станэ
Стрыльца прам понимать дажь?
Тут в нас Шаров шэ е чытач пак.
Ну, всё, усё взе панымаець.
Бо как сце гэний возьмэ лампу сь
Да й пырыводзь дзед ВасьКу зь.
Не. В Марсав нет смишней забавы,
Чым просто тыц-тыць в камень:
Я понь. Пускай. Нет запята в мня?
А на хер мне така щэ.
Мы напрягаем разе лба дзе,
Кали-кагда е й празнык:
Прывет. – Ну, здра… бывайце.
Нам некакда пасраць ф жыд.
Так и сабор у волк пралазе взь.
О-гой! Писня’! Фсе в флагах!
Заставок морэ. Ласкы
Нымае но к радня хоць.
Мы ведзь рышаем гамузь
На 5илетку сь пЯны.
А планы-та й в тавкач е.
Сталоч авса с хмель.
... ну, гэта во зе Триця?
Чы так но груша й квиты?
Свидетельство о публикации №116062209710