А ты спрабуй на сабе
Если любимая
Очень противна уж,
То ж мы ж и тут жэ вжэ
Дам ей жемчужинк 7.
Тое быць мозе сце зь
Кизка й опомныця
Да и, ох, возьмыця
Раптом за головку зь.
Ну, хы, пропалы жэ
Грошый мильончыкы
Да во у донюшкы ль
З мэго чы й прошлава.
А дэ то ж прорва та,
Шо йих угробыла й.
Да вот вдруг гондычкы
Ктось комусь сьподачак сь.
Дрибны салатычок
Йиж, кажэ матушка!
Но я дыржатым щэ
В зубках ту чашычку!
Бо ж чы находыв хто
Хоць бы й пярсцёнак яксь
Ци й неки злотыя
Шчэ й у в малоцтве-та.
Ну, мы спакойненьКи зь,
Если й с праклёнамы
Хтосьци и з родных мни:
Шоб, мол, ты здохнул с птух.
И всё павохвае! Ды фсэ паквохтвае:
Ах, кап падошвы це
Да выварочвалысь!
Го! Подаруночкы
Вынайшов Дудычок.
Да в сэбэ в Духув Дэнь
Да пуд срачунько щэ.
Ну, й во оддаты трэ
Думалцы тьмущыйи.
Бо ж щэ й до псув збыжыць.
А там антыхрыст ныц.
Опшым, намучылысь
З дывныё грывныё зь.
Бо зе на шыфер мне
Маты й влупыла ж нешт.
Ну, и моглы бы всэ
И прыручыты з Грэк.
Да совысть е, мо, щэ
В дурнычка-лекара.
Вэрнэ и вэрнэ Змейк
Фсе взе пасцелюшкы!
Шкап пырытрэсфае!
В печку залезла аж!.. Ах, ныма ныдэ!
Гопныця раптом тут щэ.
Шо ты товди будыш жэрть.
Ну, й мы позвав эвстрасэнс.
Бо як тут сцо обЯйСней фш.
Ну-ко иды с картоплей
Да мни во клад роздылей!
Хы! Розогналася, ек ж.
Ну, мо, колы дэ й удзельм:
Коль жэнысься сцэ
В трэци раз в нэтр.
... ну, й мы вжэ вот: наканец
Вырвавсь од бесь
Свидетельство о публикации №116062209238