Скоро мине лiто...

Скоро знову мене покине Лiто,                Невблагнно кине в котрий раз,                Сумно вiдцвiтуть Пахучi Квiти,                Жовте Листя свiй вiдкрутить Вальс!!!                I Птахи до другоI Домiвки,                Тихо, безскорботно вiдлетять,                I в Осiннiм НебI iх Голiвки,                Нiби Чорнi Зiрки затремтять...                Iзатужить знову мое Серце,                Пiд Мелодiю Рясних Дощiв,                Очi заблищать, немов Озерця,                I Сльозинки вийдуть з берегiв!!!               


Рецензии
Немного странно читать в таком формате.
Но все равно, розумия мову, смог заценить лирику этого вальса.
Есть и у меня свой "Вальс осенних листьев", который лучше слушать, чем читать http://music.lib.ru/k/kalinin_a/alb4.shtml#walxs_osennih_listxew

Андрей Анатольевич Калинин   26.06.2016 16:15     Заявить о нарушении