Вороння

Прилітає вороння
Та чомусь то не щодня,
Хто сидить, а хто літає
Та покаркати встигає.

Безлад в зграї, то закон,
Вільні всі від заборон,
Але толку ніц нема,
Безсоромність лиш сама.

На Печерську так завжди,
Вороння лиша сліди,
Купи безладу й лайна,
Наче тут пройшла війна.

Надоїла зграя ця.
Чуємо від горобця,
Хай літає на Донбас
І там каркає весь час.

Ми й без неї проживем
Й лад гуртом ми наведем
І не не каркаємо ми
Як ті з чорними крильми.

Прилітає вороння
До Печерську не щодня,
Щоби каркати щомить
І нічого не робить.
21.06.16.


Рецензии