20 червня... М1сяцю...
Холодним сяйвом світиш з неба...
Нагадуєш мені:
Писати ! Ой, писати більше треба!
Ти кажеш, ждуть слова
І там... І сям... І ген за гаєм...
Я - тут ! Я - ось ! Жива !..
Та тільки рідко вже співаю...
От кажуть, що коней
На переправах не міняють ?
Не те, що нас, людей...
Неначе тих-ото коней:
ЗагОнять - потім добивають...
А.Я.
Свидетельство о публикации №116062109033