Реплiки про жiнок

Жінку мрії як знайшов,
З рештою ти мрій прощайся,
Мрії жінки за любов
Ти виконувать збирайся.
*     *     *     *
Запізнення жінок
То мужикам урок,
Спокійно, не нервуй,
Вечерю ти пожуй,
Чекай її вона прийде
Як взавтра сонечко зійде.
*     *     *     *
Жінка бе роботи,
Мужику турботи,
Добре заробляй,
Розкоші купляй,
А не можеш це купляти,
Буде іншого кохати,
Може не такі усі
Зрадниці у всій красі.
19.06.16.


Рецензии