Бiлий кiт з чорною ознакою

На  патриотизм  стали  напирать.
Видимо  проворовались…
            М.Е. Салтыков – Щедрин.

Було  до  нас,  без  нас  будЕ,
Життя  кипить,  вирує,  йде.
Хто  кого,  де  і  як    спіймав,
Згвалтував  чи  ошукав.
Не  встиг  здобутку  порадіти -
Треба  з  сильним  поділитись.
З  одного  взяв,  другому  дав –
Злодій  в  законі  всіх  з’єднав.
Користуючись  моментом
Шахрай  пішов  у  президенти.
Кримінал  меткий,  заклятий
На  усіх  рівнях  в  депутатах…
На  Майданах  виступали,
Закликали  й  планували.
Кабінети  ж  хто  зайняв
На  всіх  лохів  наплював.
Тепер  народу  влада - кат,
Бо  дурний  електорат
Популістів  скрізь  обрав,
Вірив  в  те,  що  той  брехав.
Нам  усім  Христос  наврочив,
Що  усі  вади  в  нашім  оці.
Тож  бачили  кого  обрали -
Бодай  були  б  повилізали!
30.05. 2016р., Київ


Рецензии