Поэтэса

Поетеса

Проживає серед нас
Поетеса із Черкас,
Вже народ мільйон разів
До її звертавсь віршів.

Дарувало їй село,
Що рідненьким їй було
У Шевченківськім краю,
Всю поетику свою.

І виразність мудрих слів
Як основи для віршів
Й поетичних порівнянь
В світі радощів й страждань.

Це Тетяна Чорновіл,
Поетичний її стіл
Це станок для міркувань
І чудових віршувань.

Дай їй Боже довгих літ,
Щоб любив її наш світ
За зворушливі вірші,
Які пише від душі.
19.06.16.


Рецензии