Сонце
Бо втомленому треба відпочити.
Якщо бажання втому подолати
Виснажує, знімайте його відти.
Яка вона наснага - бути гідним?
Знов тато сонце з даху дістає
І синові з рук в руки віддає
І каже: «Ось тримай його, бо - рідне!
Бо ні у кожного є сонечко своє!»
Свидетельство о публикации №116061909696