До рiдного краю
Туди, де променів яскраві водограї.
О рідне земле, рідний краю,
Я серце тут навіки залишаю.
Тут до небес ростуть старі тополі,
А у ланах цвітуть сузір'я барвінкові.
Я повертатись буду знову й знову
До рідної землі і до рідного дому.
Свидетельство о публикации №116061904210