Прокинутись i вiднайти

Прокинутись і віднайти тебе – 
ось тут, під боком, і живу-здорову.
І пальцем тихо ніжити по бровах.
І шепотіти: «Бережи себе».

Прокинутись – і зупинити час,
дитячим майже, теплим поцілунком.
І жадібно до вуст тягнути трунком.
Очима милуватись раз у раз.

Прокинутись і віднайти себе
у щирості твоїх м’яких обіймів.
Хай ранок пам'ять у обійми прийме
й поверне щастя віднайти тебе...


Рецензии
і зупинити час...

Василина Иванина   19.06.2016 09:34     Заявить о нарушении
а вже не повернеш

Миклош Форма   19.06.2016 13:10   Заявить о нарушении