ВИ лиш щурi...

Без користі за лишню свою правду
Затримками тролейбуса стою
Не здатний зрозуміти нашу Владу
Не можу зрозуміти і свою...

Талдичуть завжди правильні заснови
Все добре і затишно завжди в них
Будується будинок  певно знову
Фортеця , охоронників лиць злих

Отак ми любі з вами і живемо
По чесному, всі чекі у казну
Та доки ми всі з вами так "гниємо"
За наші гроші пан гребе казну

І знову десь "рисується" будинок
У три, а то й в чотири єтажі
Халява  і в карманчик без зупинку
Повніє лиш за наші - "хлібу НІ"

Відмовились давно від правди-хлібу
Тим самим набиваєм їм пузи
Мандати лиш по праву чесні ніби
А в дійсності - це  просто лиш ЩУРІ....

P.S.- Svolochi....


Рецензии