Зноу сюды штось прыводзiць...

           * * *
Зноў сюды штось прыводзіць,
Дзе з табой развітаўся.
Быццам толькі учора
У каханні прызнаўся.

Як забыць гэту сцежку,
Поступ крокаў дзявочых,
І лагодную ўсмешку,
І азёрныя вочы?

І чаму, дзе б ні быў я,
Я адну цябе бачу?
Што ж ты зноў нарабіла
З маім сэрцам юначым?

9.04.1977


Рецензии