Forgiveness

Hey, forgive your tiredness,
Coz it bring you hopelessness
Do you want to thing like dead?..
Let's sort thoughts inside your head!

Tomorrow will be tomorrow,
Yesterday passed a day ago.
If we all will fall in sorrow
Every forget we do before.

And now I want to asked you
Without shy and risque.
Are you ready love forever?
Every second say her: "Ever"?

Tomorrow will be tomorrow,
Yesterday passed a day ago.
If we all will fall in sorrow
Every forget we do before.


Рецензии