Дякуючи солов ям

Вже котрий раз тікаю з свого сну
Прокинувшись ще згадками тікаю
Як хвилі сон... і я у них тону
Ці кляті сни, що ніч не відпускають

Жахливо і так жадібно чекаю
Знайомий твій до болю силует
Та серцем розумію, ним же й знаю
Що зникнути ти хочеш із планет

Що в твому дуже швидкому житті
Для мене не залишилось більш місця
Лякає і болить то все мені
В цей час лиш тишина мене боїться

Молю тебе залиш мене ночами
Не треба так вриватися у сни
Я просто вже дурію тими снами
З душі зробили решето вони

P.S.
Ранкові солов'ї - музичні птахи
Прокинутись від вас не поспішаю
Співайте мої сонні бідолахи
Я бачу сон, де я один літаю....


Рецензии