Збери у букет мр

Збери у букет мрії,
Жодна нехай не зів'яне,
Хай кожна несе надію -
У серці квітне духмяно.

Вдихай аромат частіше,
І згадуй: "усе можливо",
То мрії стануть ближче,
Тільки розправ крила.

13.06.16


Рецензии