по краплi...

…магія вітру, ще в передмісті
свій починає танок.
небо по краплі виллє сліз відчай
у тіло віллється дощ…
в тиші пораненій словом
б’ється душа із болем бездонь…
загнане серце у сховок –
сонце твоє виглядає, і жде...
може насправді картина нікчеми
вам ні до чого моя…
тільки чекайте, в слові художник –
поет, як і в кожнім живе!..


Рецензии