людина-сабскрайбер

ми потопали у водоймах
у сховищах
найзаповітніших мрій
ніколи
ніким
нерозкритих

імплементували бажання
в анонімному листуванні
в переліках аудіозаписів
у кількості
набраних
лайків
та мені було все одно
бо лише ти -
мій єдиний
критик

найсамотніший
найнеупередженіший
вартий найціннішого скарбу
що ти ховаєш в собі
людино-сабскрайбер?


Рецензии