ПО СЪМО ОТ РИ Ии - ПО ОО - СЪМО ОО - ТЪРИ Ии иИ!!!

МУ Уу ЗЫ КА Аа!!!...

   -  ЛЬ Ёё ТЪ СЯ Яя!!...  - СЪ -  НЕ БЕ Ее СЪ!!!...

   -  Ии иИ - ОО ЖИ ВА Аа ЕТ - ВЪНУ ТЪРИ Ии иИ!... -

ЗА Аа ПО ОМ НИ Ии!!!...

   -  Ээ ТО ОО - ПЪРО ЦЕ ЕС - СЪ - СЪ - СЪ!!!... -

НА АС ТЪРО ОЙ СЯ Яя!!!...

   -  Ии иИ  - ВЪ - ВЕ ЕР ХЪ!!!... - ПО СЪМО ОТ РИ Ии - ПО ОО - СЪМО ОО - ТЪРИ Ии иИ!!!... -

      РИ


Рецензии