Белокуракине мое
Де плинуть хвилі Білої ріки.
І в’ються степом мирно і принадно
До нього, ніби стрічечки, стежки.
По цих стежках колись Петро Великий
В краї далекії свій путь тримав.
І князь Куракін, долею зігрітий,
По цих дорогах шлях свій прокладав.
Живуть тут люди щедрі, працьовиті.
Піснями славлять працю і добро.
І низько гнуться колоски налиті,
Дарують людям сонячне тепло.
Цвітуть весною вишні біля хати,
Троянди квітнуть влітку під вікном.
Нам жити тут і мріяти, й співати
Про мирну працю, щастя і добро.
Цвіти ж, мій краю, краю калиновий,
Рости багатий, щедрий урожай!
Красу плекай у пісні колисковій,
Завзяття - в мирі й злагоді черпай.
Нехай же пісня в синім небі лине!
Наснагу й силу в праці нам дає.
Нехай прославить рідну Україну
Чудовий край, Білокуракине моє.
Свидетельство о публикации №116061504111