Доки це важливо

Диви яка мала?
У ніч пірнає.
Ти пам'ятаєш.
А вона блукає.

Байдуже місто.
Не для усіх.
А ти з тих?
Чого ж стих?

Вона забула.
Співати могла.
Нагадало світло.
Щоб допливла.

Диви яка мала.
Ось-ось задихнеться.
Як тобі без неї?
Дихати вдається?

Байдужий звір.
Чи пуста людина.
Вона не така.
Крихка як перлина.

Тікає душа.
Бо якось сумно.
Кохання, важливе.
Без нього паскудно.


Рецензии