СО ОО - СЪМЫ ЫС ЛО МЪ!!!

- За  чем эта  ФЪРАЗА?!...

  -  ЗА...  ЧЕ Ее МЪ?!...

  -  Аа... ЗА Аа  ТЕМЪ!!!... ЧЬТО...

   -  ФЪРА!!!  -  ПЪРАВЪДЫ(ФЪ)!!!... СЪВЕТЪ(РА)!!!... -

Ии... ФЪ РА ЗУ!!!... - ПЪРО ИиЗЪ НО СЯ Яя!!!...

   -  ИС ТИ НЕ Ее!!!... МЫ Ыы - ШЬ ЛЁ Ёё МЪ  -  ПЪРИ ВЕ ТЪ!!!... -


ИС ТИ НА  - ООТЪ  БОГА Аа!!... - ОД НА Аа!... -

   -  Аа -  ПЪРА АВ ДА Аа  - Уу - КА Жь ДО ГО!!...-  ТОЛЬКО - СЪ ВО Яя!!!... -

ВЪСЁ - ЗА ВИ СИ ТЪ  -  ОТ - ЖИ ЗЪ НЕ Йй!!!...

   -  КО ТО РЫ Ее - ТЫ  ПЪРО ЖИ ЛЪ!!!..-  НЕ... ЗЪ РЯ Яя!!!... -

   -  СО ОО  - СЪМЫ ЫС ЛО МЪ!!!... -

      ОМ


      


Рецензии