Э. Дикинсон, 1452

Для Мысли подберёшь cлова –
отнюдь не всякий раз! 
Как у Алтарного, из вин -
в них Таинство для нас!

По вкусу и не распознать –
которое когда,
ни какова ему цена –
ни меры, ни вреда!


J#1452
Your thoughts don't have words every day
They come a single time
Like signal esoteric sips
Of the communion Wine

Which while you taste so native seems
So easy so to be
You cannot comprehend its price
Nor its infrequency -


Рецензии