Заблукала... Песня
Заблукала зірка в небі, заблукала...
Довго місяця за хмарами шукала.
Заблукала, у туманах заблудилась,
На коханого крізь хмари задивилась.
Заблукала в своїх мріях, заблукала.
Де ж він той, кого я все життя чекала?
На далекій десь дорозі заблудився.
На крутому, мабуть, розі загубився…
Заблукала моя доля, заблукала...
І дороги ні у кого не спитала.
Не на тій зупинці двері відчинила,
Не того зустріла там, кого хотіла…
Заблукала зірка в небі, заблукала.
Свою долю поміж хмарами шукала.
Заблукала, у туманах заблудилась...
Мабуть, з долею зустрітись не судилось.
2006г.
КАРТИНКА ИЗ ИНТЕРНЕТА
Свидетельство о публикации №116061400492
Александр Тырса 22.10.2016 18:48 Заявить о нарушении
Раиса Клименко 23.10.2016 14:31 Заявить о нарушении