Журавлиная песня
Низько над лугами залягли тумани.
Пожовтіле листя тихо шелестить.
Небо над полями плаче журавлями.
У краї далекі клин сумний летить.
Приспів
Осінь золотава, пишна ніби пава,
Гордо, величаво знов іде до нас.
А над степом лине пісня журавлина
І така чарівна, і така сумна.
Скоро гай багряний, в царські шати вбраний,
Крізь густі тумани холодом дихне.
Вітер завиває, жовтий лист кружляє,
Ніби щось співає тихе та сумне.
Приспів
Шерхнуть вже озерця. Осінь в моїм серці
Холодом повільно душу огорта.
Пісня журавлина сумно в небі лине
У чужі країни вирій відліта.
Приспів
Фото из интернета
Свидетельство о публикации №116061400444