повернути час назад

сонце падає за обрій
твоїх безкінечно небесних очей
і вони стають безкінечно чорними
а я відчуваю твій подих
у прохолоді серпневих ночей

твоя шкіра неначе ставала прозоріша
стопи ледве торкались поверхні
і я
знов порушував звичний порядок речей

я намагався повернути час назад
щоби сонце підіймалось на заході
коли ми сиділи удвох, дивились
і бачили
як воно падало : невпинно, але доречно
за обрій твоїх
чорних
авжеж безкінечно


Рецензии