не мали жодного сенсу

на наших кордонах
дедалі більше лунало пострілів
щоразу вони ставали
влучнішими
а мої миротворчі операції
не мали жодного сенсу
як і раніше

наші птахи нарешті ставали вільними
хоч і зі зламаними крилами
ми
закривали на це очі

ми закривали свої очі дуже
і
дуже
повільно...
але досить впевнено -
адже ти знала
що більше не будеш
зі мною

і коли відлітали птахи
ти була досить сильною
але дуже
і
дуже
сумною


Рецензии