важливо...

    

…на дотик мовчання твоє у вві сні
здається ніжнішим всього…
невже ми залежні від настрою всі,
від тиску, чи ллє коли дощ?..
Любов безкорисливу вдвох
знайшли ми, навчились Любити!..
безсоння тримаючись площ,
дощ хоче терпінню навчити…
в сліпім павутинні думок
слова можуть бути і вбивці…
ніякого дива в тім, що
Вірить людина в людину!


Рецензии