живемо так

Люблю тебе мій рідний край,
 Люблю до сліз, до болю за тебе..
 але ж... мій рідний край-
 то люди і природа рідної землі...
 а люди ... люди різні..
 вони творять біду...
 не думають про себе..
. про рідну землю,
про закон живий і правий..
 і тому живемо так..,
 а виненн хто-?

 Так Глібов ще сказав-
 У винного ж- безвинний
 винуватий.


Рецензии