Межа

Я не боюся за свою правду.
Вона мене переживе.
Тримаю в руках цю фарбу.
Хтось може допливе.

Пірнайте в інше божевілля.
Мене залиште диваки.
Так остогидло ваше зілля.
Засмічені нажаль думки.

Себе не можу я впізнати.
Цей рік ніби одна сльоза.
Така велика, незбагненна.
Одразу всім присвячена.

Я на шматки знов розпадаюсь.
Ви чуєте мої думки?
Все ж дихати, так, намагаюсь.
Але вже тяжчі пелюстки.

Троянда гарна з мене вийшла.
Шипи були як ті ножі.
Але зима до серця прийшла.
І я залишила крапки.


Рецензии