***

Ввостаннє щось говорю несуттєве,
наступні бесіди матимуть більше сенсу,
розмови з тобою - кращий спосіб жити,
якщо ти без'язикий,то знаєш,
розмови з тобою - мій великий шанс заплисти значно глибше.

І якщо ти забажаєш раптово зникнути,
а палюче проміння сонця піде за тобою,
я по тобі справлятиму димові шоу,
щоб проміння твоє, як тулефонні гудки не вимкнути.

А без сонця я вже протримаюсь,
надихаюсь свіжим попелом осіннього вечора,
та якщо, якщо ти матимеш руки, мені жестикулюючи,
я ледь - ледь змогу розгледіти сяйво,
 і піду не чекаючи звершення,
щоб вогонь у думках тобі не здавався зайвим.


Рецензии