ПО ОЙ - ПЪСА ЛЪ МЫ!!!

ПЪСА ЛЪ МЫ!!!...

   -  МО ЛИ ТЪ ВЫ -  ВЪ  СЪ ТИ ХА ХЪ!... -

   -  ПЪРО ОС ТЪРАНЪСЪ ТЪВО - ПЪРО ДЪ РА ЛИ Ии!!... - ВЪ - ПЪ РА ХЪ!!!... -

Ии... ПЪРА АХ -  ЗЕМЪЛИ!!!...

   -  ОО ЖИ Ии ЛЪ -  ВЪ НО ОО ВЬ!!!... -

ВО ОТ - ЧЬТО!!... - ЗЪ НА  Аа ЧИ ТЪ!... -

   -  БО ОЖЬ Яя - ЛЮ БО ОО ВЬ!!!... -

ПО ОЙ -  ПЪ СА ЛЪ МЫ!!!...

   -  ПО ОЙ - ВЪ МЕСЪТЕ!!... - СО ОО - МЪНО ОЙ!!!... -


      ОЙ


Рецензии