Н1ч поглина мою душу...

Темна тиха ніч поглинає мою душу,
А день стирає її зовсім з полотна.
Чого ж я чекати мушу?
Поки день зітре її до тла?

Не залишиться з неї і краплинки,
Ніч доп`є її до дна.
Ну залиште хоть частинку!
Нехай воскресне знов вона!

30.05.2016


Рецензии