Я завжди така...

Я завжди така
І мене не змінити.
То дуже легка,
То важча від світу.

То щастя приношу,
То біль загоню.
Та дуже я прошу:
Не намагайтеся, себе не зміню.

Я не вродилася з красою,
Не вдалася нічим.
З посмішкою простою
Та тілом простим.

Я нічим не відома,
Не гудить про мене світ.
Коли проходить навіть знайома,
Не завжди скаже:"Привіт!"

Мені не везе
Та я привикаю.
Скоро голову знесе
Від цього "раю"!

Та нічого, витримаю.
Не веселіться, здержусь.
Просто я знаю:
Колись і я посміхнусь.

2015


Рецензии